Рішення для банків. Історія успішного використання CaseWare IDEA у BARCLAYS

Barclays – всесвітній постачальник фінансових послуг з великим охопленням в Європі, Америці, Африці та Азії. У цьому інтерв’ю менеджер програм, Інносент Скіо, розповідає про те, як Barclays аналізує 8 – 12 мільйонів записів щодня, використовуючи IDEA® для прискорення звірок облікових записів та проведення корекції якості даних у 13 африканських країнах.

Основні моменти:

  • Щодня аналізується 8 – 12 мільйонів записів у 13 країнах.
  • Підвищення якості даних та більш ефективний процес узгодження.
  • Колективна аналітика зараз є невід’ємною частиною бізнесу.
CaseWare: Будь ласка, визначте поточне використання IDEA у Barclays Bank Кенії?

Інносент: Банк Barclays у Кенії прийняв бізнес-рішення використовувати аналітику IDEA® Server для узгодження внутрішніх рахунків. Наразі ми проводимо 400 000 записів щодня. Ми також використовуємо IDEA® в загальноафриканському проекті, аналізуючи звіти з 13 країн. Щодня ми збираємо від 8 до 12 мільйонів записів, які здійснюють виправлення якості даних
для цих країн.

CaseWare: Як ви почали використовувати IDEA?

Інносент: Barclays почав використовувати IDEA під час оновлення наших систем у 2008 році. IDEA була представлена як інструмент, здатний проводити порівняння на різних наборах даних. Ця концепція швидко переросла у підпроект з підготовки даних. Нам вдалося швидко порівняти до 800 тис. записів, що містять більше 30 полів, та отримати дуже точні звіти. Це стало приводом для нашої початкової покупки, і ми почали розробляти спеціалізовані сценарії. Коли ми наблизилися до завершення оновлення, ми придбали більше ліцензії користувачів.

CaseWare: Який вплив мала IDEA на Barclays?

Інносент: Крім узгодження рахунків, ми проводимо порівняння даних про клієнтів, реквізити товарів і навіть дані про рахунки та залишки. Саме тоді ми перестали називати це інструментом, оскільки він став цілісною системою. Barclays довіряє IDEA. Його можливості нескінченні.

Barclays довіряє IDEA; він використовує його для щоденного узгодження. Його можливості нескінченні.

Інносент Скіо
Менеджер програм, Кенійський банк Barclays
CaseWare: Як вам співпраця з CaseWare IDEA та KPMG Kenya Advisory Services?

Інносент: Ми цінуємо підтримку, яку ми продовжуємо отримувати від CaseWare IDEA та KPMG Management, і ми раді дізнатися про особливості версії IDEA 9. Підтримка та послуги від консультантів KPMG мають світовий рівень, і тому ми сподіваємось на продовження співпраці.

CaseWare: Які наступні завдання будуть доручені IDEA у Barclays?

Інносент: У нас є інші бізнес-процеси, які розглядають можливість використання IDEA. Хороший приклад – процес звітності Бюро кредитних довідок (CRB) для підрозділів роздрібної торгівлі та корпорації.

Related Posts

Leave a Reply