Вдосконалений аналіз даних є центральним елементом рішення аудиту CaseWare, заснованого на штучному інтелекті

Лідер в області технологій прагне підвищити ефективність, якість і цінність проектів за допомогою нової пропозиції для аудиторської професії

Зміцнюючи свою 30-річну спадщину в якості ведучого новатора в області аудиту, фінансової звітності та технології аналізу даних, компанія CaseWare представила AnalyticsAI, рішення для розширеної аналітики на основі AI (штучний інтелект), покликане революціонізувати індустрію аудиту. AnalyticsAI обіцяє надати аудиторам і професіоналам бізнес-послуг безпрецедентний доступ до розширеної аналітики даних протягом усього проекту, що стало вирішальним фактором для аудиту на основі даних.

Ми виводимо цю інноваційну технологію на ринок, щоб відповідати новій реальності: звичайні процеси аудиту просто не встигають за обсягом даних, що генеруються в сучасному цифровому бізнес-середовищі

сказав Метт Доддс, генеральний директор CaseWare IDEA

Ми розробили AnalyticsAI, щоб кожен із аудиторської групи міг використовувати його для легкого виявлення винятків у даних клієнтів, які вимагають подальшого дослідження та вказують області з більш високим ризиком

додав Доддс

AnalyticsAI є унікальним у цій галузі через те, що він здатний вносити результати безпосередньо у будь-яке рішення робочих документів, тобто аудиторам не потрібно залишати робочий процес взаємодії, щоб виконувати аналітику, як окрему функцію. Інтеграція аналітики безпосередньо в рамках діяльності також забезпечує дотримання стандартів, встановлених різними керівними органами аудиторської галузі.

Ми працюємо з різними партнерами, мережами і асоціаціями, щоб гарантувати, що промисловість аудиту йде в ногу з майбутнім. Дані є рушійною силою всього, що ми робимо, тому для нас це хвилюючий час, оскільки ми визначаємо майбутнє аналітики в сфері аудиту. Найкорисніша частина цієї ініціативи щодо стимулювання трансформації відбуватиметься, коли фірми оцінюють свою діяльність і задаються питанням, як вони раніше працювали будь-яким іншим способом

 

сказав Росс Хемптон, голова міжнародного відділу розвитку бізнесу CaseWare для Північної і Південної Америки

Завдяки AnalyticsAI аудитори отримують результати в робочий процес аудиту швидко та легко, що дозволяє їм проходити більш ретельний аудит за менший час та пропонувати своїм клієнтам додаткові послуги на основі результатів. Ще однією ключовою відмінністю є здатність інструменту тестувати цілі набори даних одночасно. У той час як інші інструменти виконують аналіз невеликих підмножин даних, AnalyticsAI аналізує 100 відсотків транзакцій, виявляючи аномалії.

AnalyticsAI навіть виявляє аномалії за межами параметрів аудиту, що дозволяє підвищити якість і підвищити ефективність ведення бухгалтерського обліку в цілому. Аудитори можуть отримати зведення аналізу, щоб краще зрозуміти, як створювалося уявлення даних, засноване на оцінці ризику , і потім можуть зосередити свої зусилля з аудиту на областях більш високого ризику відповідно.

додав Хемптон

Основні характеристики AnalyticsAI включають:

  • Аудитори можуть запитувати і отримувати дані клієнта безпосередньо через портал запитів клієнтів або імпортувати пробний баланс і дані транзакцій з декількох пакетів обліку.
  • Аналіз може бути адаптований на основі суб’єкта, що перевіряється, включаючи можливість підвищення оцінки ризику за рахунками «впливає».
  • Аудитори можуть сміливо покладатися на точність даних при завантаженні і підтверджувати повноту завантаження даних, використовуючи контрольний список надійності даних і інші функції звірки даних.
  • Кілька користувачів можуть одночасно висвітлювати та переглядати конкретні транзакції.
  • Активований віджет «Зведення ризиків» дозволяє користувачам на льоту ізолювати області, що представляють інтерес, і вивчити їх більш детально.
  • Методи штучного інтелекту і машинного навчання використовуються для отримання надійних, повторюваних результатів для кожного завдання.

Створена всесвітньо визнаною командою, яка більше трьох десятиліть розробляє рішення для аналізу даних аудиту з CaseWare IDEA, AnalyticsAI є яскравим прикладом потужного поєднання галузевого досвіду і лідерства в області технологій. Як хмарні, так і локальні аналітичні рішення легко інтегруються один з одним і іншими платформами в екосистемі CaseWare.

Впровадження AnalyticsAI почнеться в Північній Америці, потім в Європі, Азії, а потім в більш широкої глобальної мережі CaseWare.

Про CaseWare

CaseWare розробляє передові програмні рішення для бухгалтерських фірм, корпорацій і урядів. Компанія постійно працює над створенням потоку успішних поліпшень продуктів, інновацій, адаптацій і розширень, які змінять майбутнє аудиту, фінансової звітності та аналізу даних. Робочі матеріали CaseWare, платформи IDEA і Cloud використовують штучний інтелект і машинне навчання, щоб змінити наше мислення і роботу з даними. Результат: вимірна віддача від ефективності, якості і вартості для фірм і їх клієнтів. Рішення CaseWare є лідерами галузі більше 30 років і підтримують 16 мов і використовуються більш ніж 500 000 чоловік в 130 країнах.

Якщо у Вас виникли будь-які питання, звертайтесь до наших спеціалістів:

+38 (044) 337 5373
+38 (067) 551 1661
support@caseware.com.ua

Related Posts

Leave a Reply