Програмні рішення CaseWare тепер офіційно в Україні.

Логічним етапом розвитку для міжнародної компанії є присутність на внутрішньому ринку кожної країни. Так, з лютого 2017 року розпочала свою діяльність компанія CaseWare Ukraine, яка стала офіційним дистриб’ютором програмних рішень від CaseWare International. Даний продукт представлений комплексом програмних рішень, в тому числі хмарних, для аудиторських, консалтингових, бухгалтерських компаній, а також для бізнесу – корпорацій, холдингів.

Програмні рішення CaseWare Ukraine допоможуть аудиторським, консалтинговим та бухгалтерським компаніям значно спростити робочі процеси, перенести значну частину паперового процесу на екран монітора – вбудовані шаблони для аудиторських перевірок згідно з Міжнародними стандартами, можливість створювати свої, завжди актуальна нормативна база. Всі програмні модулі інтуїтивні у використанні, що спростить введення програми в робочий процес.

Можливість автоматизації процесів формування звітності згідно з МСФЗ, яка значно скоротить кількість часу, витраченого на цей процес, стане корисним, як і аудиторським, бухгалтерським компаніям, так і підприємствам, у яких є необхідність консолідації звітності.

Компанія CaseWare International веде свою діяльність з 1988 року і за цей період програмне забезпечення використовують більш ніж в 130 країнах і переведено на 90 мов.

Related Posts

Leave a Reply